Nautec d.o.o.

Nalazimo se u samom srcu Zemuna, na obali Dunava a postojimo i bavimo se nautikom, preko 30 godina. Počeli smo kao mala zanatska radnja i razvijali se tokom godina, rasli, zajedno sa našim vernim klijentima.

Već dugi niz godina, pored marine, Nautec je i ovlašćeni prodajni centar za brodske i vanbrodske motore, čamce i opremu poznatih svetskih kompanija. Uz prodaju, Nautec takođe poseduje ovlašćeni servis brodskih i vanbrodskih motora. Vršimo kompjutersku dijagnostiku, popravku elektrike i elektronike. Takođe, u našem servisu će se rešiti sve ono što je vašem brodu ili čamcu neophodno tokom letnje ili zimske sezone. Osim toga, našim klijentima i ljubiteljima reke smo uvek na raspolaganju za savete o održavanju brodova i čamaca. Kako smo se trudili da našim klijentima uvek izađemo u susret, pored svega navedenog, pružamo široku paletu usluga, kako u letnjem tako i u zimskom periodu.

Godinama smo se usavršavali, edukacijom širom sveta, kroz obuke u velikim servisnim centrima i učešćem na takmičenjima formule 1 na vodi, kako bi svojim klijentima uvek pružili maksimalan kvalitet usluga i zadovoljstvo.

Naši partneri

Najbolji kvalitet za vrhunske usluge.

Tu smo za Vas!