Marina Nautec u srcu Zemuna

od 2001. godine...

Od Švarcvalda do Zemuna Dunav prolazi kroz pet zemalja i kroz osam velikih gradova, dovodeći na stotine ljudi koje Zemun svakodnevno dočekuje i ispraća na svojoj obali. Zemun je zbog svog prigodnog položaja oduvek bio središte rečnog saobraćaja. Meštani kažu da je Zemun star koliko i Dunav sam, što nije mnogo daleko od istine, jer prva naselja datiraju još iz neolita. Bogat istorijskim i kulturnim nasleđem, prijatnim šetalištima, kao i brojnim ugostiteljskim objektima, Zemun je omiljeno pristanište mnogih ljubitelja rečne plovidbe.

U samom njegovom srcu, na Keju Oslobođenja 3a nalazi se marina Nautec, osnovana 2001 godine. Marina Nautec je pravi primer gostoprimstva koje Zemun, grad čamaca i čamdžija, ukazuje svojim gostima. S mogućnošću priveza preko 50 čamaca, marina Nautec pruža sve usluge koje savremena marina treba da pruži svojim gostima. Snabdevanje strujom, vodom i gorivom, ledom, kompletna usluga klijentima, čuvarska služba, nautička prodavnica, klupski restoran, bežični internet i još mnogo toga čeka svakog ko priveže svoj čamac u našoj marini. Bez obzira da li vam je potreban predah od plovidbe, šetnja po zemunskom keju ili odlazak u neki od obližnjih restorana, marina Nautec se nalazi na takvom položaju da će vam sve biti blizu, posebno ako želite da ugodite sebi i dragim ljudima sa kojima plovite.

Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć u rešavanju problema na koji ste naišli sa svojim brodom ili čamcem, naše osoblje će vam biti na raspolaganju svojim stručnim mišljenjima i savetima, ali i potrebnom opremom da se svaki pa i najzahtevniji problem reši.

Osim marine za privez čamaca tokom letnje sezone, posedujemo takođe otvoreni i zatvoreni zimovnik velikog kapaciteta, za smeštaj čamaca, van sezone.