Mercury Quicksilver Brend poznat je po vrhunskim originalnim uljima, rezervnim delovima, dodatnoj opremi i proizvodima za negu motora i čamaca. Quicksilver je jedan od najpouzdanijih brendova i zaradio je verne klijente pružajući najkvalitetnije proizvode više od 60 godina. Nijedan proizvođač nije ni blizu nivoa istraživanja i dizajna kao Quicksilver proizvodi. Niti jedan drugi proizvođač ne testira svoje proizvode poput Quicksilvera s milionima sati utrošenih na testiranje i analizu. Kvalitet i integritet su najvažniji u Quicksilveru.

Originalna Quicksilver ulja i maziva izrađena su prema strogim standardima kako bi izdržali surovo okruženje slane vode u kojem rade brodski motori.

Mercury je investirao u poslednjih nekoliko godina preko milijardu dolara u razvoj fabrike za proizvodnju propelera. Sa preko 400 modela propelera izuzetnog kvaliteta Mercury je ubedljivi lider na tržištu.


Zašto reskirati sebe, svoju porodicu ili svoj motor na vodi korišćenjem delova koji nisu originalni? 

Imamo velike zalihe uobičajenih delova uključujući propelere, a većinu ostalih rezervnih delova možemo dobaviti u veoma kratkom vremenu. Takođe u našoj prodavnici, možete naći svu dodatnu opremu za čamce i sportove na vodi. 

Posetite nas ili pozovite radi bližih informacija.